En kort præsentation

 

 

Jeg stiftede i 2012 Blackbelt Communications, efter at have arbejdet i lige over 20 år som it-journalist på forskellige danske medier. Det var min drøm og ambition at kombinere værdierne fra karate med kommunikation.

Altid it og teknologi

Min karriere startede med en uddannelse som elektro-apparat ingeniør fra Danmarks ingeniør Akademi, hvor jeg blev færdiguddannet i 1990, men allerede i 1992 fik jeg skrivekløe i fingrene. Jeg begyndte som freelancer for fagbladet Ingeniøren, og året efter blev jeg ansat som redaktør på PC World, hvor jeg i løbet af de næste tre år blandt andet opbyggede PC World Testcenter og PC World Online.

I 1996 fik jeg ansættelse som it-redaktør på Ingeniøren, og vaar så heldig at være med i opbygningsfasen af ing.dk, Danmarks første avis på nettet. Jeg startede derefter it-sektionen Ingeniøren|IT, som jeg planlagde, skrev til og redigerede.

Herefter gik turen i 2002 til Aller Business, hvor jeg blev ansat som tværmedial it-redaktør på de mange fagmedier som Aller Business på det tidspunkt havde.

Her stod jeg for alt it-stof i blandt andet Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik, Licitationen og senere Industriens Dagblad, hvortil jeg udviklede og drev et it-tillæg.

I 2006 kom muligheden for at blive chefredaktør på Alt om DATA, Danmarks ældste it-blad, og her arbejdede jeg de næste seks år og videreudviklede i den periode både magasinet og onlinedelen, aod.dk.

Gennem hele min karriere har jeg således beskæftiget mig med it-journalistik, og specielt de sidste ti år har it-sikkerhed været en integreret del af mit arbejde. I den forbindelse har jeg deltaget i mange it-sikkerhedskonferencer, -kurser og –seminarer rundt om i verden.

I 2014 etablerede jeg så Tech-Test.dk, et online tech-site, hvor vi tester og anmelder forbrugerelektronik. I løbet af de år sitet har eksisteret er besøgstallet steget mere end jeg havde turde håbe på, og jeg nyder hver dag jeg arbejder med indhold til sitet.

Karaten i mit liv

Jeg har brugt en stor del af mit liv på Shotokan karate, faktisk over 30 år.

Jeg har det tredje sorte bælte (3. dan), og de værdier, som min stilart står for, blandt andet respekt, troværdighed, disciplin og ærlighed, er kernen i Blackbelt Communications.

De Kanji-tegn du finder i bundet af alle siderne her på blackbelt-communications.dk betyder ”reigi”, hvilket kan oversættes til respekt, et begreb der betyder meget for mig.

I få ord:

  • Mere end 20 års erfaring som it-journalist og –redaktør
  • 6 år som chefredaktør på Alt om DATA
  • Baggrund som både journalist og apparatingeniør
  • Solid erfaring indenfor test af hard- og software
  • Aarbejder med både B2B og B2C-kunder
  • Grundlagde Blackbelt Communications i 2012
  • Grundlagde Tech-Test i 2014