Vi elsker at skabe spændende løsninger.

Kommunikation er mange forskellige ting, og vi nyder at skabe den helt rigtige kommunikationsløsning til dig. Vi lytter til dine ideer og meget vigtigt - vi holder det enkelt.

Nogle af de ydelser vi tilbyder kan du finde herunder, og tag endelig fat i os, hvis du har andre kommunikationsopgaver.

 

Intern og ekstern kommunikation

Vi sikrer dine kunders og medarbejderes loyalitet gennem effektiv kommunikation. Loyalitet kommer blandt andet når dine kunder og medarbejdere lever virksomhedens brand. Effektiv kommunikation skaber også opmærksomhed omkring dit produkt, så du øger dit salg.

[Link] Sådan gør du! (link på vej)

White papers

“Keep it simple!” Denne kommunikative tommelfingerregel hjælper vi dig med at overholde. Du forstår din virksomhed og dit produkt, men det er ikke alle, der har ligeså let ved at forstå de tekniske detaljer i dit budskab. Gennem vores erfaring som formidlere indenfor teknologi- og it-verdenen ved vi, hvordan det komplekse budskab gøres forståeligt og lettilgængeligt.

Videoproduktion

Fortæl dit budskab i levende billeder. Folk bliver i dag bombarderet med tekster, hvilket gør det sværere for dig at trænge igennem med dit budskab på skrift. Korte videoer er populære på internettet og sociale medier. Vi hjælper dig med produktionen, så du bedre når ud til dine kunder.

[Link] Værd at vide om videoer (link på vej)

Markedsføring og kundeloyalitet

Traditionelle reklamer har mistet deres magt. Folk bliver bombarderet med indtryk gennem medierne – på nettet såvel som offline. Brug dit reklamebudget anderledes! Vi kan hjælpe dig med at supplere din markedsføringskampagne med en stærk kampagne på sociale medier, så dine kunder ikke kun opdager dit brand, men også husker det.

[Link] Sådan holder du på kunderne (link på vej)

Events

Lars og Kasper både underholder og informerer dig, dine medarbejdere og kunder. Har I eksempelvis kick-off eller teambuilding-dage, kan vi holde et inspirerende foredrag om det forunderlige liv i en teknologisk verden. Vi kommer med hvert vores perspektiv, hvilket giver jer en bredere indsigt og større underholdning.

[Link] Lad dig inspirere (link på vej)

Lej din egen kommunikationsafdeling

Har du et midlertidigt kommunikationsbehov, kan vi træde til. Slip for besværet med fastansættelser; få professionelle kommunikationsfolk på rullende kontrakter, der fortæller omverdenen om dit nye produkt, får din interne kommunikation på plads, hjælper dig i gang med tilstedeværelsen på sociale medier og meget andet – alt sammen baseret på dit behov.  

[Link] Gør kommunikationen nem for dig (link på vej)

Vores disciplin og ekspertise – din fordel.

Vores karatedisciplin gør os mere effektive. Vi ved, hvad vi er gode til, holder fast i vores kompetencer og forfiner dem løbende. Vigtigst af alt; vi holder fokus på dine kommunikationsbehov.

Respekt for budskabet
Uanset hvor og hvordan historien skal fortælles, holder vi altid fokus på budskabet så det ikke drukner i effekter.
Den korte historie
Specielt på de sociale medier er det vigtigt fortælle historien kort. Vi er eksperter i at fortælle gode historier kort.
Samarbejder
Vi har en lang række samarbejdspartnere indenfor markedsføring, grafisk produktion og foto/video produktion. Så vi altid kan stille et stærkt team.

Bestil et uforpligtende møde og hør mere om os: