Ydelser

Vi elsker at skabe spændende løsninger.

Kommunikation er mange forskellige ting, og vi nyder at skabe den helt rigtige kommunikationsløsning til dig. Vi lytter til dine ideer og meget vigtigt - vi holder det enkelt.

Nogle af de ydelser vi tilbyder kan du finde herunder, og tag endelig fat i os, hvis du har andre kommunikationsopgaver.

 

Kommunikationsstrategi

At få fortalt den rigtige historie i de rigtige kanaler kan virke som en kompliceret opgave. Vi hjælper dig med at få oprettet en kommunikationsstrategi der giver mening, og som er let at følge.

White papers

Når kernekompetencerne skal beskrives eller salgsbrevet skrives, så står vores journalister klar til at hjælpe dig. Vi har mere end 25 års erfaring i at formidle budskaber så alle forstår dem.

Videoproduktion

Skal dine produkter præsenteres kort på video, så lad os hjælpe dig. Vi skriver manus, filmer og fortæller den gode firma- eller produkthistorie i en kort video.

Kundehistorier

"Show it, don't tell it". En velskrevet kundehistorie er et godt salgsunderstøttende værktøj, og vi har stor erfaring i at skrive spændende kundehistorier.

Kom i medierne

Vi hjælper dig med at finde de gode historier der har potentiale til at komme i medierne. Vi skriver historien og distribuerer den til udvalgte medier.

Markedsføring og samarbejde

Vi har et stort netværk indenfor markedsføringseksperter og grafikere. Vi kan derfor tilbyde at løse hele din markedsføringsopgave lige fra planlægning til eksekvering.

Fokus på vores ekspertise.

Vi ved hvad vi er gode til, holder fast i vores kompetencer og forfiner dem løbende. Vigtigst af alt - vi holder fokus.

Respekt for budskabet

Uanset hvor og hvordan historien skal fortælles, holder vi altid fokus på budskabet så det ikke drukner i effekter.

Den korte historie

Specielt på de sociale medier er det vigtigt fortælle historien kort. Vi er eksperter i at fortælle gode historier kort.

Samarbejder

Vi har en lang række samarbejdspartnere indenfor markedsføring, grafisk produktion og foto/video produktion. Så vi altid kan stille et stærkt team.

Bestil et uforpligtende møde og hør mere om os: